Hevosten ja ponien Match Show

Päivämäärä: 29.04.2018

Luonut: Annu
Muokannut: Annu
Muokkauspäivä: 29.04.2018


Tulokset täällä!

 

Orimattilan Ratsastajat ry järjestää hevosten ja ponien Match Shown sunnuntaina 29.04.2018 Vironmäen Ponitallilla Orimattilassa klo 13.00 alkaen

 

Luokat:

1.Nuoret 1-3 vuotiaat (v.2015-2017 syntyneet)

2.Ponit

3.Kylmäveriset/ Suomenhevoset

4.Puoliveriset/ Lämminveriset

 

Erityismääräykset:

 

1. Tuomarina toimii Hippoksen rakennetuomari Marianna Paavolainen. Näyttely on avoin kaikille hevos- ja poniroduille, jotka on rekisteröity Suomen Hippokseen, Eestin Raskaat vetohevoset ry:seen tai Suomen Irlannincobyhdistys ry:seen.

2. Näyttelyyn otetaan ensimmäiset 40 ilmoittautunutta, joten olethan nopea. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 18.04. Ilmoittautuminen tapahtuu kutsun alta löytyvällä lomakkeella, täytä jokaisesta hevosesta/ ponista oma lomake, unohtamatta yhteystietoja (puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta).

3. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen Orimattilan Ratsastajien tilille; FI5942100010041679. Kirjoita viestikenttään hevosen/ ponin nimi. Osallistumismaksu on 17 euroa/turpa, Orimattilan Ratsastajien jäseniltä 15 euroa. Hevosten rokottamista suositellaan. Poisjäännin sattuessa maksu palautetaan ko. hevosen/ ponin osalta vain eläinlääkärintodistusta vastaan. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova vasta kun maksu näkyy tilillä.

4. Ilmoittautuneille lähetetään näyttelykirje näyttelyä edeltävällä viikolla sähköpostitse siihen osoitteeseen, josta ilmoittautuminen on tehty. Mikäli haluat näyttelykirjeen toiseen sähköpostiosoitteeseen, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä lisätieto-kentässä. 

5. Jokainen hevonen/ poni palkitaan ruusukkeella ja kaikki osallistujat saavat arvostelupöytäkirjan. Lisäksi palkitaan BIS I, II, III Veljekset Wahlstenin lahjakortein (BIS I 40 e, BIS II 30 e, BIS III 20 e) ja paras esittäjä. Palkitaan myös paras shetlanninponi Suomen Shetlanninponiyhdistyksen lahjoittamalla ruusukkeella, sekä mahdollisesti myös muita palkintoja. Arvostelupöytäkirjan saa kahviosta näyttelynumeroa vastaan.

6. Hevoset/ ponit tulee olla suitsittuina koko näyttelyalueella, poikkeuksena 1-vuotiaat varsat, mikäli ne ovat esittäjän hallinnassa. Esittäjien tulee käyttää näyttelykehässä kypärää. Oriin esittäjän tulee olla vähintään 16-vuotias. Näyttelynumeron on oltava näkyvissä hevosen/ ponin ollessa näyttelykehässä tai verryttelyalueella. Jos sinulla ei ole omaa numeroa, saat sellaisen kahviosta saapumisilmoittautumisen yhteydessä.

7. Aikataulu tulee näkyville seuran kotisivuille www.orimattilanratsastajat.net sunnuntaina 22.04. 

8. Näyttelypaikka sijaitsee osoitteessa Vironmäen Ponitalli, Ollostentie 380, 16300 Orimattila. Näyttely järjestetään maneesissa, verryttely ratsastuskentällä ja / tai puistossa. 

9. Päiväkarsinoita on varattu rajallinen määrä tapahtumaa varten ja niiden varaukset hoidetaan suoraan osoitteesta sanna.vironmaki (at) vironmaenponitalli.fi . Saat vahvistusviestin muutaman päivän sisällä varauksestasi. Karsinat maksetaan paikan päällä kanttiiniin, 10 euroa per karsina. Karsinat siivotaan tallin toimesta.

10. Näyttelyä koskevat kyselyt/ tiedustelut/yms. ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen orra@orimattilanratsastajat.net . 

11. Näyttelypaikalla kahvio, joka on avoin tuntia ennen ensimmäisen luokan alkua ja puoli tuntia näyttelyiden jälkeen. Huomioithan, että kahviossa käy vain käteinen ja emme voi ottaa vastaan yli 50 euron setelejä.

12. Jokaiselta kilpailijalta edellytetään toimimista hyvien hevosmiestaitojen mukaisesti.

13. Hevosia/ poneja, esittäjiä ja yleisöä ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Yleisöllä on vapaa pääsy!

14. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin, sarjajärjestelyihin sekä näyttelyn peruuntumiseen esim. kausiepidemian vuoksi.

 

Tänä vuonna Veljekset Wahlsten on mukana sponsoroimassa tapahtumaamme!
Liitteet:
MÄTSÄRI_2018