Istuntakurssi PERUTTU!

Päivämäärä: 01.12.2018

Luonut: Annu
Muokannut: Annu
Muokkauspäivä: 27.11.2018


Istuntakurssi peruttu liian vähäisen osallistujamäärän takia!

 

Istuntakurssi Vironmäen Ponitallilla lauantaina 1.12.2018.

Vetäjänä Centered Riding -ohjaaja Maria Siekkinen.

 

Kurssi sisältää teoriaosuuden (n.1 tunti), materiaalin ja ratsastuksen 3 hengen ryhmissä.

Teoria alkaa klo 11.45, ja ratsastukset klo 13.

 

Centered Riding on ratsastajan istuntaa, apujenkäyttöä ja kommunikaatiota hevosen kanssa parantava opetusmenetelmä.

Kurssille voi halutessaan osallistua myös vain teoriaan ja kuunteluoppilaaksi!

Jos olet ollut tällä kurssilla jo aikaisemmin, voit ilmoittautua pelkkään ratsastukseen. Muilta vaaditaan myös teoriaan osallistumista.

 

Ratsastukseen ilmoittautuneet pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vain täydet kolmen ratsukon ryhmät toteutetaan. (Esim. jos olet kymmenes ilmoittautuja, eikä ryhmä tule kasaan, jäät varasijalle)

 

Osallistuessasi teoriaan ja ratsastukseen, hinta on Orran jäsenille 30 euroa/per ratsukko ja pelkkään teoriaan osallistuminen maksaa Orran jäsenille 15 euroa. Muille kuin jäsenille hinnat ovat 45 euroa (teoria+ratsastus), tai 25 euroa (teoria). Pelkkä ratsastus on jäsenille 25 euroa, muille 40 euroa (huom! vain aikaisemmin mukana olleet voivat ilmoittautua pelkkään ratsastukseen!).

 

Maksut OrRan tilille (FI5942100010041679, viestikenttään oma nimi + "istuntakurssi 1.12."). Maksut näyttävä tilillä ennen valmennusta, joten maksathan heti tuntiryhmien julkistamisen jälkeen (älä kuitenkaan maksa ennen ryhmien julkistamista, jolloin mukanaolosi varmistuu)!

 

 

Ilmoittautuminen viimeistään 24.11. allaolevan linkin kautta.

 

(Jos et osallistu ratsastustunnille voit laittaa Hevosen nimi -kohtaan - )

 

 

Huom! Mukaan ratsastustunneille mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta, loput varasijoille (jos et mahdu suoraan mukaan vaan joudut varasijalle, ilmoitamme sinulle). Valmennus järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 9.