Kirjaudu sisään  Rekisteröidy
Ratsastaja
Otsikko

Valmennukset

Tulevia valmennuksia:

Pvm Paikka Kuvaus
20.04.2019Vironmäen ponitalliJuho Norilon estevalmennus


Orimattilan Ratsastajat järjestää Vironmäen Ponitallin maneesissa valmennuksia este- ja kouluratsastuksessa, pienissä 3 henkilön ryhmissä. Valmennuksiin voi osallistua kaikentasoiset ratsukot, sillä järjestämme ryhmiä tasojen mukaan.

Miten pääsen valmennuksiin?

Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen valmennusta. Ilmoittautuminen tehdään sivuilla olevan lomakkeen kautta. Puhelimitse (045-6502662) voi tiedustella valmennuksiin liittyvistä asioista. (Huom! Puhelimitse vain tiedustelut, ei ilmoittautumisia!)

Hinnat syksylle 2017

ORRAN JÄSENET: 30 euroa / valmennus, hinta sisältää myös maneesimaksun. (Huom! Valmennukset 3 hengen ryhmissä!)

MUUT KUIN ORRAN JÄSENET: 40 euroa / valmennus, hinta sisältää myös maneesimaksun. (Huom! Valmennukset 3 hengen ryhmissä!)

Maksa valmennusmaksu ilmoittautumisesi jälkeen OrRan tilille (FI5942100010041679). Huomioi, että maksu pitää näkyä seuran tilillä viimeistään valmennusta edeltävänä keskiviikkona. Jos maksusuoritus ei näy tilillä, hylkäämme ilmoittautumisesi. Laitathan maksaessasi laskun viestiosioon ratsukon nimen, jotta on helppo seurata kuka on maksanut.

Jos et jostain syystä pääsekään ilmoittautumaasi valmennukseen, peruminen on mahdollista ilman korvausta ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilmoittautumiset ovat sitovia eikä rahoja palauteta. Tällöin voit myydä oman valmennuksesi esimerkiksi kaverillesi, jos et itse pääsekään osallistumaan.
Valmennusryhmät näkyvät OrRan nettisivuilla n. valmennusta edeltävänä keskiviikkona tai voit kysellä niitä Annalta sähköpostilla tai puhelimitse. Valmennus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 8. Jos valmennus joudutaan perumaan, tiedotamme asiasta nettisivuillamme viimeistään edeltävänä tiistai-iltana. Seuraathan sivuja, ilmoittautuneille ei ilmoiteta henkilökohtaisesti.