Puistoestekilpailut PERUTTU!

Päivämäärä: 08.05.2021

Luonut: Annu
Muokannut: Annu
Muokkauspäivä: 06.05.2021


HUOM! Peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi!

 

Tervetuloa Orimattilan Ratsastajien järjestämiin puistoesteratsastuksen kilpailuharjoituksiin

lauantaina 08.05.2021 klo 13.00

 

luokka I n.40 cm avoin kaikille arv. A.0.0

luokka II 50 – 60 cm avoin kaikille arv. 367.1 (A2/A2)

luokka III n.70 cm avoin kaikille arv. 367.1 (A2/A2)

 

PUISTOMESTARIMITTELÖT!

Voit osallistua joukkueena puistomestarikilpailuun!

Kerää omasta seurastasi (saman seuran jäseniä) jokaiseen luokkaan yksi osallistuja. Joukkueen yhteistulos ratkaisee, kuka vie Puiston mestarijoukkue -tittelin! Voittajajoukkueessa ratsastaville jaetaan Puiston mestarijoukkue 2021 -mitali.

Joukkueen koko siis 3 ratsukkoa. Jokainen hyppää yhden luokan; edustaja täytyy olla joka luokassa.

Joukkue voi myös koostua vain 2 ratsukosta, jolloin toinen heistä hyppää kaksi luokkaa.

Jos haluatte osallistua joukkueena, kerro ilmoittautumisen yhteydessä lisätiedot-kohdassa keitä joukkueeseenne kuuluu. KAIKKIEN joukkueen jäsenten on ilmoittauduttava kuitenkin erikseen; ei yhteisilmoittautumisia!

 

HUOM!

Esteet sijaitsevat hehtaarin kokoisella pellolla, osittain nurmipohjalla. Kilpailussa on sekoitettuna rataesteitä ja kiinteitä maastoesteitä. Estekokeissa vaadimme turvaliivin- ja turvakypärän käyttöä!

 

Erityismääräyksiä kilpailuharjoituksiin:

1. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 05.05. klo 23.59 mennessä! Orimattilan Ratsastajien nettisivuilla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta (www.orimattilanratsastajat.net).

2. Mahdolliset lähtöjen peruutukset, viimeistään keskiviikkona 05.05. (säästyy ilmoittautumismaksulta peruessaan keskiviikkona). Muutoin kilpailulähtöjen peruutuksista muodostunut ilmoittautumismaksu maksetaan Orimattilan Ratsastajien tilille FI5942100010041679. Peruutukset tekstiviestillä 0405344909

Kysymykset sekä muut tiedustelut kilpailuja koskien mieluiten tekstiviestitse Sannalle puh. 040-5344909.

3. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu:

Luokka I: OrRan jäseniltä (5e+7e) 12 euroa, muilta kuin jäseniltä (5e+10e) 15 euroa. Luokassa I jaetaan vain ruusukkeet.

Luokat II-III: OrRan jäseniltä (5e+ 10e) 15 euroa / luokka, muilta kuin jäseniltä (5e+ 13e) 18 euroa. Maksu suoritetaan kahvioon ennen omaa suoritusta.

Jälki–ilmoittautuneilta (vain este) perimme jäseniltä 20e ja muilta 23e (torstaina tai sen jälkeen ilmoittautuneet!). Kahvio on avoin puoli tuntia ennen ensimmäisen luokan alkua ja puoli tuntia viimeisen luokan palkintojen jaon jälkeen.

4. Soveltuvin osin noudatetaan SRL:n sääntöjä.

5. Kilpailut järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 ratsukkoa. Jos luokkaan osallistuu vain 2 ratsukkoa, saavat he ratsastaa radan rataharjoituksena, eikä palkintoja luokassa jaeta. Tässä tapauksessa olemme erikseen yhteydessä ko. kilpailijoihin.

6. Ratsastajalta vaaditaan jonkin seuran- tai Green card- jäsenyys. Todista jäsenyytesi  suorittaessasi lähtömaksuja.

7. Hevoselta ei vaadita kilpailulupaa eikä rokotusta, hevonen voi startata 2 lähtöä päivässä.

8. Voittaja ja sijoittuneet ratsukot palkitaan ruusukkein ja esinepalkinnoin. Esinepalkinnot noudetaan kahviosta. Palkintoja, joita ei ole noudettu, ei voi periä jälkikäteen. Huom! Luokassa I jaetaan vain ruusukkeet.

9. Kilpailupaikalla on kahvio, joka sijaitsee maneesissa. Ei korttimaksumahdollisuutta!

10. Kilpailussa on sekoitettuna rataesteitä ja kiinteitä maastoesteitä.

11. Lähtölistat ilmestyvät kisoja edeltävänä perjantaina Orimattilan Ratsastajien nettisivuille.

12. Kilpailupaikan osoite on Vironmäen Ponitalli, Ollostentie 380, 16300 Orimattila

13. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Olethan erityisen huolellinen käsihygienian suhteen, sekä pidä vähintään 1,5-2m turvaväli muihin henkilöihin. Alueella on käsidesipulloja. Saavuthan paikalle vain täysin terveenä.

 

HUOM!

Puistoon on mahdollista päästä treenaamaan ennen kilpailuja, maksua vastaan. Rata sulkeutuu 5.5.

Varaukset vain soittaen, Sanna puh. 040-5344909

 

Tervetuloa kilpailemaan!

 

 

Arvostelut:

 

A.0.0

Ratsukot, jotka ovat selvittäneet perusradan virhepisteittä, ovat tasavertaisia ensimmäisellä sijalla. Vain virhepisteittä ratsastaneet palkitaan. Ajalla ei ole merkitystä, mutta ratsukon on suoriuduttava radasta enimmäisajan puitteissa.

 

367.1 (A2/A2)

Kilpailu suoritetaan kahdessa vaiheessa ilman taukoa. Ensimmäisen vaiheen maalilinja on samalla toisen vaiheen lähtölinja.

*Ratsukko, joka on saanut virhepisteitä ensimmäisessä vaiheessa, pysäytetään äänimerkillä, kun se on hypännyt ensimmäisen vaiheen viimeisen esteen. Ratsukon on keskeytettävä suoritus ensimmäisen vaiheen maalilinjan jälkeen. Ratsukon tulos on saadut virhepisteet ja aika.

*Ratsukko, joka ei ole saanut virhepisteitä ensimmäisessä vaiheessa, jatkaa toiseen vaiheeseen, joka päättyy toisen vaiheen maaliin. Toisen vaiheen paremmuuden ratkaisevat virhepisteet ja aika.