Luonut: Annu

Viimeksi muokattu: 01.02.2015 21:45:57
Viimeksi muokannut: Annu

Kouluratsastaja Siiri Kyrö menestyi loistavasti sekä ratsastajana että kasvattajana kaudella 2014.

Kansallisissa kilpailuissa startteja 31 kuudella eri hevosella, heA ja vaB – luokissa.
Voittoisasti sujui 12 kilpailua viidellä eri hevosella, ilman sijoitusta 6 starttia.

May Day (Master-Floretta; kasv. Eero Heikkinen, om. Merja Ahvonen) ja Kyrö Hot Flow (FWB Hotline-Florentine; kasv. ja om. Siiri Kyrö) sijoittuivat ykkösiksi kaikissa kansallisissa starteissaan, Hot Flow edusti Suomea nuorten hevosten MM-kilpailuissa Saksan Verdenissä; sijoitus lohdutusfinaalin 7 sija .

Supreme Horse 5-vuotiscupissa Laakson osakilpailun ykkössija Sir Deluxella (FWB Sir Donnerhall-
Debbie Dewdrop; kasv. Lilja consulting, om. Henna Vuorinen), ratsukko keräsi eniten pisteitä osakilpailuista ja sijoittui neljänneksi finaalissa.

Korpilahden osakilpailun voitto ja finaalin toinen sija Cherie Noirilla (FWB Fiance Noir-Natinello; kasv. Kaj Bodganoff, om. Maria Colliander ja Jorma Kainulainen)

Supreme Horse 7-vuotiscupin kaikkien osakilpailujen ykkössijat sekä finaalin voitto May Daylla.

Kyrö Märchen (FWB Sansisco-Dancing Bird; kasv. Siiri Kyrö, om. Taina Isotalo) ensimmäinen sija Tampereella TRS:n kansallisissa kilpailuissa.

5- vuotisderbyn voitto Kyrö Hot Flowlla.

4-vuotias Kyrö Catleya (FWB Pin Rocks Black Velvet-Wolliday) kantakirjattiin Sipoossa I luokkaan 42 pisteellä. Se voitti 4-vuotiaiden ratsujen Laatuarvostelun ja oli vielä Elma-messujen kaikkien rotujen Elit-näyttelyn Best In Show.

2-vuotias Kyrö San Allegro (FWB San Amour-Wolliday) saavutti Kasvattajapäivien Best In Show -tittelin.

Vuoden Ratsukasvattaja-palkinto Ypäjällä Kasvattajapäivillä

Ratsujalostusliiton pronssinen kunniamerkki Finnish Warmblood – rodun puolesta tehdystä työstä.

Hevosurheilu-lehti sijoitti Siirin suomalaisten kouluratsastajien Top-10 joukkoon sijalle 9.

Orimattilan Ratsastajat onnittelee Siiriä menestyksekkäästä kaudesta! Siirin nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.siirikyro.com/.