Kirjaudu sisään  Rekisteröidy
Ratsastaja
Otsikko

Kilpailuluvat

Voidakseen kilpailla kotimaan kilpailuissa ratsastajan tulee huolehtia siitä, että hän on maksanut jäsenmaksunsa, kilpailulupansa ja että hevosen vuosimaksu on maksettu (2-tasosta ylöspäin) ja rokotukset sääntöjen mukaiset.


Kilpailukokemus / ratsastustaito

Ratsastaja on aina itse vastuussa omasta ja hevosensa kilpailukelpoisuudesta (alle 15-vuotiaiden osalta vastuussa on huoltaja). Ratsastajan tulee kilpailuihin osallistuessaan olla ratsastustaidoiltaan, sääntötuntemukseltaan ja käytöstavoiltaan kyseisen kilpailun vaatimalla tasolla. Kilpailusäännöissä on määritelty nk. kvaalisäännöt, joiden mukaan kilpailijat etenevät tasolta toiselle. Mikäli kilpailijalta puuttuu vaadittu kvaali, ovat tulokset mitättömät.

Kilpailusäännöt: https://www.ratsastus.fi/materiaalit/kilpailusaannot/


Sääntökoulutus

Suosittelemme, että ratsastaja käy sääntökoulutuksen vähintään joka kolmas vuosi.


Kilpailuluvan tekeminen

Kilpailuluvan jäsen tekee itse sähköisellä lomakkeella ja se maksetaan verkkomaksulla. Ohjeet kilpailuluvan tekemiseen: https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/hae-kilpailulupaa/


Seuran avustus

Orimattilan Ratsastajat ry maksaa jäsenilleen seura-, alue- ja kansalliset kilpailuluvat. Haethan maksamasi luvan hinnan seuralta lokakuun loppuun mennessä! (sihteeri@orimattilanratsastajat.net)


Ongelmatilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä jäsensihteeriin. jasensihteeri(at)orimattilanratsastajat.net