Kirjaudu sisään  Rekisteröidy
Ratsastaja
Otsikko

Puistoestekilpailut

Päivämäärä: 11.05.2019

Luonut: Annu
Muokannut: Annu
Muokkauspäivä: 11.05.2019


Tervetuloa Orimattilan Ratsastajien järjestämiin Puistoesteratsastuksen kilpailuharjoituksiin lauantaina 11.05. klo 12.00

 

Tulokset liitteenä sivun alalaidassa!

 

luokka I n.40 cm avoin kaikille arv. A.0.0

luokka II 50 – 60 cm avoin kaikille arv. 367.1

luokka III n.70 cm avoin kaikille arv. 367.1

 

HUOM! 

Esteet sijaitsevat hehtaarin kokoisella pellolla, osittain nurmipohjalla. Kilpailussa on sekoitettuna rataesteitä ja kiinteitä maastoesteitä. Estekokeissa vaadimme turvaliivin- ja turvakypärän käyttöä!

 

Erityismääräyksiä kilpailuharjoituksiin:

1. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 08.05. klo 23.59 mennessä! Orimattilan Ratsastajien nettisivuilla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta (www.orimattilanratsastajat.net).

2. Mahdolliset lähtöjen peruutukset, viimeistään 2 pv ennen kilpailupäivää (säästyy ilmoittautumismaksulta peruessaan keskiviikkona). Kysymykset sekä muut tiedustelut kilpailuja koskien mieluiten tekstiviestitse Sannalle puh. 040-5344909.

3. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu: 

Luokka I: OrRan jäseniltä (5e+5e) 10 euroa, muilta kuin jäseniltä (5e+7e) 12 euroa. Luokassa I jaetaan vain ruusukkeet.

Luokat II-III: OrRan jäseniltä (5e+ 7e) 12 euroa / luokka, muilta kuin jäseniltä (5e+ 10e) 15 euroa. Maksu suoritetaan kahvioon ennen omaa suoritusta. 

Jälki–ilmoittautuneilta (vain este) perimme jäseniltä 17e ja muilta 20e (torstaina tai sen jälkeen ilmoittautuneet!). Kahvio on avoin puoli tuntia ennen ensimmäisen luokan alkua ja puoli tuntia viimeisen luokan palkintojen jaon jälkeen.

4. Soveltuvin osin noudatetaan SRL:n sääntöjä. 

5. Ratsastajalta vaaditaan jonkin seuran- tai Green card- jäsenyys. Näytä korttia suorittaessasi lähtömaksuja.

6. Hevoselta ei vaadita kilpailulupaa eikä rokotusta, hevonen voi startata 2 lähtöä päivässä.

7. Voittaja ja sijoittuneet ratsukot palkitaan ruusukkein ja esinepalkinnoin. Esinepalkinnot noudetaan kahviosta. Palkintoja joita ei ole noudettu, ei voi periä jälkikäteen. Huom! Luokassa I jaetaan vain ruusukkeet.

8. Kilpailupaikalla kahvio, ei korttimaksumahdollisuutta!

9. Kilpailussa on sekoitettuna rataesteitä ja kiinteitä maastoesteitä.

10. Lähtölistat ilmestyvät kisoja edeltävänä perjantaina Orimattilan Ratsastajien nettisivuille.

11. Kilpailupaikan osoite on Vironmäen Ponitalli, Ollostentie 380, 16300 Orimattila

12. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Tervetuloa kilpailemaan!

 

 

Arvostelut: 

A.0.0 

Ratsukot, jotka ovat selvittäneet perusradan virhepisteittä, ovat tasavertaisia ensimmäisellä sijalla. Vain virhepisteittä ratsastaneet palkitaan. Ajalla ei ole merkitystä, mutta ratsukon on suoriuduttava radasta enimmäisajan puitteissa.

 

367.1

Kilpailu suoritetaan kahdessa vaiheessa ilman taukoa. Ensimmäisen vaiheen maalilinja on samalla toisen vaiheen lähtölinja. 

*Ratsukko, joka on saanut virhepisteitä ensimmäisessä vaiheessa, pysäytetään äänimerkillä, kun se on hypännyt ensimmäisen vaiheen viimeisen esteen. Ratsukon on keskeytettävä suoritus ensimmäisen vaiheen maalilinjan jälkeen. Ratsukon tulos on saadut virhepisteet ja aika. 

*Ratsukko, joka ei ole saanut virhepisteitä ensimmäisessä vaiheessa, jatkaa toiseen vaiheeseen, joka päättyy toisen vaiheen maaliin. 

 

HUOM!

Puistoon on mahdollista päästä treenaamaan ennen kilpailuja, maksua vastaan. Puisto on avoinna keskiviikkoon 08.05. asti!

Varaukset vain soittaen, Sanna puh. 040- 53 44 909

 
Liitteet:
tulokset1105191