Kirjaudu sisään  Rekisteröidy
Ratsastaja
Otsikko

Retki Tampereen Hevosmessuille

Päivämäärä: 22.08.2020
Alkamisaika: 08:00

Luonut: Annu
Muokannut: Annu
Muokkauspäivä: 31.05.2020


HUOM! HUOM! Koronaviruksen aiheuttamien toimien vuoksi Hevoset-messut siirretään myöhemmäksi (huhtikuulta elokuulle).  Retkelle ilmoittautuminen suljetaan toistaiseksi ja avataan kokonaan uudelleen myöhemmin. Jos siis haluat mukaan messuille uutena ajankohtana, teethän ilmoittautumisen uudestaan sen auettua. Juhlavuoden tarjous (määrättynä aikana 50 ensimmäistä ilmoittautujaa bussikuljetus ilmaiseksi) säilyy myös uutena ajankohtana. 

 

 

 

Orimattilan Ratsastajat järjestävät retken Tampereen hevosmessuille lauantaina 22.8.

 

Lähtö on Orimattilan linja-autoasemalta klo 8.00, ja paluumatkalle Tampereelta lähdetään n. Klo 18.00.

 

Juhlavuoden kunniaksi Orralaisilla on mahdollisuus päästä retkelle mukaan veloituksetta! Retkeen sisältyy bussikuljetus Tampereen messu- ja urheilukeskukseen ja takaisin Orimattilaan.

Veloituksetta mukaan tahtoville ilmoittautuminen on auki 20.7.-3.8. HUOM! Mukaan mahtuu ensimmäiset 50!

Aikavälillä 20.7.-3.8. paikat jaetaan ensisijaisesti OrRan jäsenille. Jos paikat eivät tule täyteen, muidenkin ilmoittautumiset huomioidaan (25€/hlö).

 

Mikäli et kerennyt ilmoittautua ylläolevalla ajankohdalla, tai et ole vielä Orimattilan ratsastajien jäsen, on sinullakin mahdollisuus vielä päästä mukaan.

4.-15.8. on ilmoittautuminen auki, hintaan 10e/jäsen, sisältäen bussikuljetuksen Tampereen messu- ja urheilukeskukseen ja takaisin Orimattilaan. Muille kuin Orran jäsenille hinta on 25e.

 

HUOM! Myös kannatusjäsenet pääsevät mukaan, joten jos et ole vielä jäsen etkä halua täysjäseneksi niin kannatusjäsenyys (15e/vuosi) kannattaa!

 

Liput ostetaan erikseen joko paikan päätä tai ennakkoon. Lippujen hinnat löydät täältä.

 

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 15.8.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

 

Huom! Veloituksetta retkelle lähtevien ilmoittautuminen on automaattisesti sitova! Mikäli kuitenkin haluat perua lähtösi, olet velvollinen korvaamaan 10e suuruisen ”sakon”.

 

Ilmoittautuminen on sitova, kun kyytimaksu on maksettu seuran tilille

FI5942100010041679, viitteeksi Tampere + nimi