Kirjaudu sisään  Rekisteröidy
Ratsastaja
Otsikko

Ohjeita sähköisiin palveluihin

Luotu: 24.11.2021 17:57:09
Luonut: Annu

Viimeksi muokattu: 29.12.2021 21:07:34
Viimeksi muokannut: Annu

SRL:n jäsenhuone


Jäsenhuone tarjoaa ratsastusseuran SRL-jäsenelle sähköisen jäsenkortin, vuosittaisia ja ajankohtaisia jäsenetuja sekä materiaaleja harrastuksen tueksi. Kirjaudu ja tutustu!

Kirjaudu Jäsenhuoneeseen osoitteessa oma.ratsastus.fi

Kirjautuminen tapahtuu jäsennumerolla tai sähköpostiosoitteella. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset asettamaan salasanan "Tilaa uusi salasana" -linkistä. Kirjautuminen edellyttää, että jäsenrekisteriin on tallennettu jäsenen yksilöllinen sähköpostiosoite, johon ohjelma lähettää salasanan. Sama osoite ei voi olla rekisterissä muilla jäsenillä.

 

Tarkemmat ohjeet ja vastauksia ongelmiin. Tarvittaessa ole yhteydessä OrRan jäsensihteeriin (jasensihteeri@orimattilanratsastajat.net). 

 

Jäsenhuoneen sisältöä ja toiminnallisuutta kehitetään edelleen, mutta jo nyt löydät sieltä

- Sähköisen jäsenkorttisi. Jäsenkortissasi näkyvät mm. edustamasi seura ja sen yhteystiedot, kilpailulupasi, toimihenkilöoikeutesi ja merkkisuorituksesi. Muovista jäsenkorttia ei toimiteta enää vuonna 2021.

- Jäsenlaskusi. Voit maksaa ratsastusseuran jäsenmaksun kätevästi jäsenhuoneen kautta. 

- Omat tietosi. Voit päivittää osoitteesi ja puhelinnumerosi jäsenhuoneessa. Tiedot päivittyvät jäsenrekisteriin eikä erillistä ilmoitusta muutoksesta omaan seuraan tai SRL:oon tarvita. Ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin siinä tapauksessa, jos rekisteriin ei ole tallennettu sähköpostiosoitettasi.

- Seurasi yhteystiedot. Jäsensihteerin tiedot, seuran kotisivut sekä lyhyen infon seurasta.

- Hippos-lehden sähköisen lehtiarkiston. Mahdollisuus palata aikaisempien vuosien lehtien pariin, myös uusille jäsenille!  

- Vuosittaiset yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut. Tiedot mm. Pohjolan vakuutuksesta sekä kaupallisista eduista.

- Säännöllisesti vaihtuvat ajakohtaiset jäsenedut. Etuja mm. tapahtumiin ja koulutuksiin. Kannattaa olla jäsen jo tammikuusta alkaen, näin pääset hyödyntämään kaikki vuoden aikana tarjolla olevat edut ja hyödyt!

- Materiaalia harrastuksesi tueksi. Aluksi löydät jäsenhuoneesta mm. tehtäviä ja lisämateriaalia hevoskerhoihin, ohjeita oheisharjoitteluun sekä mielenkiintoisia meille tehtyjä opinnäytetöitä. Materiaaleja lisätään jatkuvasti myös toiveidenne perusteella. 

 

 

OrRan omat nettisivut

 

Olethan huomannut että seuran omilla nettisivuilla on myös rekisteröitymismahdollisuus? Rekisteröityneet käyttäjät voivat mm. keskustella foorumilla, lisätä kuvia galleriaan ja tehdä osto- ja myynti-ilmoituksia. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös valita, haluatko sähköpostiisi viestejä esimerkiksi OrRan tulevista tapahtumista!

 

Seuran keskustelufoorumilta löydät esimerkiksi listan jäsenten keräämistä talkoopisteistä (Keskustelu -> Vain OrRan jäsenille -> Yleinen keskustelu -> Talkoopisteiden listaus). Tämä näkyy vain sisäänkirjautuneille OrRan jäsenille.

 

Kaikkien seuran jäsenten kannattaa rekisteröityä, koska silloin on helppo pysyä kärryillä seuran tapahtumista ja ajankohtaisista asioista!

 

Rekisteröitymään pääset nettisivujen oikeasta yläkulmasta löytyvästä linkistä 'Rekisteröidy'. Jäsenille tarkoitetun sisällön saat käyttöösi heti kun ylläpito on merkinnyt sinut jäseneksi (yleensä muutaman päivän kuluessa).

 

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä Annuun (webmaster@orimattilanratsastajat.net).