Kirjaudu sisään  Rekisteröidy
Ratsastaja
Otsikko

Jäsenmaksun voi maksaa kätevästi Jäsenhuoneella!

Luotu: 29.12.2021 20:58:03
Luonut: Annu

Vuodenvaihde lähenee ja uusi jäsenkausi alkaa pian. Muistithan, että saat maksettua OrRan jäsenmaksun kätevästi liiton sivuilta löytyvän Jäsenhuoneen kautta heti ensi viikon alusta. Tarkista aina seura ja jäsenlaji ennen maksua.

Jäsenhuoneeseen kirjautuminen edellyttää, että sinulla on jäsenrekisteriin tallennettu sähköpostiosoite, jota ei ole tallennettu rekisteriin muille kuin sinulle. Mikäli osoite puuttuu, olethan ystävällisesti yhteydessä jäsensihteeriin (Hanna, jasensihteeri@orimattilanratsastajat.net).

Maksamalla jäsenmaksusi verkko-ostona viikon 1/2022 aikana seura säästää jäsenmaksulaskun postituskulun. Myös luonto kiittää!

Lisäksi liitto arpoo kaikkien 3.-9.1.2022 jäsenmaksunsa Jäsenhuoneen verkko-oston kautta maksaneiden kesken viisi käsintehtyä numeroitua SRL100 design-lasivatia (arvo á 70 €).

Maksut päivittyvät jäsenrekisteriin pienellä viiveellä, ja on mahdollista, että joistain lähempänä postituspäivää jo Jäsenhuoneen kautta maksetuista jäsenyyksistä lähtee myös paperilasku. Jäsenmaksusi tilan voit aina tarkistaa Jäsenhuoneesta.