Kirjaudu sisään  Rekisteröidy
Ratsastaja
Otsikko

OrRa-Cup

OrRa-Cup on Orimattilan Ratsastajien oma kilpailusarja, jossa hyödyksi luetaan kaikki ratsain suoritetut sijoitukset kilpailupaikasta tai tasosta riippumatta. Tuntiratsastajilla on oma sarjansa, kuten myös junioreilla ja senioreilla. Vuoden ansioituneimmat kilpailijat palkitaan tuntuvasti lahjakortein, joten aktiivisuus totisesti kannattaa! Kilpailukausi 2021 on marraskuun alusta lokakuun loppuun. Tuntiratsastajilla pistetili on ratsastajakohtainen ja yksityisratsastajilla ratsukkokohtainen.

Pistepörssiä hoitaa Annu Sillantaka. Jokainen kilpailija ilmoittaa itse Annulle sijoittumisistaan, mikäli haluaa pistetilinsä pysyvän ajan tasalla. Ilmoitukset ensisijaisesti sähköpostilla annu.sillantaka@gmail.com
Huom! OrRan ja Vironmäen kilpailuiden sijoituksista ei tarvitse ilmoittaa, ne päivitetään tulosten ilmestyttyä sivuille.

Pisteiden kertyminen:

Sijoitus Cup-pisteet
1.sija 14 pistettä
2.sija 10 pistettä
3.sija 8 pistettä
4.sija 6 pistettä
5.sija 4 pistettä
6. ... sija 2 pistettä
Kun käytetty arvostelumenetelmä on sellainen, jossa kaikki puhtaan radan suorittaneet palkitaan (A.0), pisteitä annetaan seuraavasti:
14 pistettä jaettuna luokassa puhtaan radan suorittaneiden määrällä, kuitenkin vähintään 1 (pyöristetään lähimpään tasalukuun).